Коя е Цветанка Шопова ?

 

Цветанка Шопова е родена в София на 10 октомври 1981 година. До 18 годишна възраст живее със семейството си в Панагюрище.

След средното си образование, заминава за Париж. Там научава френски език, изгражда се като личност и се сблъсква с множество препятствия, които правят от нея човека и жената, които е сега.

 

Цветанка Шопова започва да изучава психотерапия и психоанализа и през 2010 отваря собствен кабинет в Париж.

 

Паралелно на работата си в кабинета, тя се отдава и на другото си занимание, което е писането. Издава 4 книги на френски език, които описва като "терапевтична поезия". Последната ѝ книга, проза, представлява наръчник по психотерапия.

 

Тя харесва и се вълнува от кино, като през 2017-2018, участва в късометражни филми, с една малка роля като акушерка, и други като фигурантка.

 

Като психоаналитик и терапевт от 2020 започва да предлага психотерапия на българите, живеещи в България или в други страни, които имат желание да работят над себе си.

 

Сеансите, както тя ги нарича, се осъществяват на разстояние, чрез интернет и телефона. Заплащането се извършва по банков път. Тя помага всекидневно на хора, страдащи от депресия, загуба на ориентири, провал в професионалната и афективната област, траур, заболяване, или имат нужда от реконструиране след травма, злоупотреба или раздяла.

 

Ако желаете да разговаряте с нея и имате нужда да работите над себе си, можете да ѝ пишете на имейла, или да ѝ се обадите по телефона. Тя ще отдели необходимото време за да Ви изслуша и да Ви напътства, за да "намерите" Bашия път.

 

имейл : tea.shopova@yahoo.fr

телефон: +33 7 70 16 91 82

 

„7 ключа, за да събудим жизнената си сила” от Цветанка Шопова – противоотровата срещу негативните влияния

 

 

 

Version imprimable | Plan du site
2012 © Tsvetanka Shopova - Psychothérapie - Psychanalyse - Thérapies individuelles - Thérapies de couple, Psychanalyste Metz Centre 57000, La Moselle, Paris, Contact tél: 0770169182, avenir.sophro@gmail.com

Appel

Email

Plan d'accès