„7 ключа, за да събудим жизнената си сила”

„7 ключа, за да събудим жизнената си сила” от Цветанка Шопова – противоотровата срещу негативните влияния

 

Пресата говори за нейната книга:

“Ако човек желае да върви напред, да осъществява целите си и мечтите си, да продължи да бъде добър със себе си и с другите, първо трябва на неосъзнато ниво да разбере какво му пречи”, казва тя и е убедена, че пречките са в самите нас, а не толкова в хората, които ни заобикалят.

Интервю с Ива Дойчинова и Радио София, март 2021

 

Code Health TV

Във времето, в което живеем, да събудим жизнената си сила е особено важно. Как да се справим с тази особена ситуация и да продължим да живеем? Това е въпросът, който вълнува всеки от нас, в този момент. Кои са 7 - е ключа на жизнената ни сила, как да преодолеем социалната дистанция и да запазим човешкото в себе си? На тези въпроси, отговор ще даде Цветанка Шопова, само в Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV.

Интервю с Неда Василева, март 2021

"Цветанка Шопова повече от 20 години живее в Париж и се е посветила на търсенето на щастието. Освен това тя твърди, че знае кои са седемте ключа към него. 

"7 ключа, за да събудим жизнената си сила" е една практична и конкретна книга, която е базирана на личния ми опит, на преживяванията, обучението ми и най-вече на наблюденията ми на работата ми с клиенти-пациенти в кабинета ми", споделя авторката, която е терапевт и психoаналитик." Btv, 19.03.2021

Интервю с Btv, март 2021

По книжарниците излезе „7 ключа, за да събудим жизнената си сила” от Цветанка Шопова – терапевт и психоаналитик с дългогодишна практика в Париж, която ни учи как да се отървем от пагубните влияния в живота ни, за да можем да създадем по-здрави връзки, по-успешни отношения и по-бързо да постигнем целите си.

Искам да реализирам себе си“, „искам жи­вотът ми „да се получи“, „да бъда щастлив“, „да бъда завършена личност“, „искам да открия пътя си в живота“, „искам да мога да се приемам такъв, какъвто съм“. Не са ли това някои от фразите, които най-често преминават през съзнанието ни? Но за да сбъднем желанията си в материалния свят, трябва преди всичко да направим крачка към самите себе си.

Познавате ли голяма част от своите „ограничаващи вярвания”, емоционални блокажи и спирачките, които ви пречат да бъдете щастливи? Провеждали ли сте някакъв вид психотерапия? Или просто сте водени от желание да се опознаете по-добре, да се освободите от бремето на миналото си и да се реализирате в живота?

„7 ключа, за да събудим жизнената си сила” изброява 7 често срещани психологически проблема, разказани през призмата на пациентите на Шопова във Франция. Разказите са съпътствани от практически упражнения за читателите, чрез които те могат да решат собствените си проблеми. Етап по етап седемте ключа ръководят към разкриване на вътрешния свят, емоциите и потребностите, мечтите, до осъществяването на това, което е истински важно за всеки от нас.

                                                                                                                 ******

Достигането до най-съкровенната ни част и отключването на стаената ни вътрешна сила не се случва веднага. То е процес. Цветанка Шопова определя седем стъпки, за да можем да достигнем пълния си потенциал, като се отърсим от пагубните влияния в живота си. Като овладеем изкуството да релаксираме, можем да се научим да се вслушваме в емоциите на детето в себе си. Можем да се доверим на усещанията си и да декодираме негативните влияния, които ни ограничават. Така ще успеем да изградим автентични отношения с другите, без да позволяваме на проблемите от миналото да ни пречат. Ще се научим да зачитаме изконната си природа и само така ще можем да еволюираме към живот, който истински ни съответства и ни позволява да материализираме идеите си и да променим трайно ежедневието си.

Version imprimable | Plan du site
2012 © Tsvetanka Shopova - Psychothérapie - Psychanalyse - Thérapies individuelles - Thérapies de couple, Psychanalyste Metz Centre 57000, La Moselle, Paris, Contact tél: 0770169182, avenir.sophro@gmail.com

Appel

Email

Plan d'accès